VANDVERDNER

– Kom og skab din egen kunst i Kunsthal for maritim æstetik

Havet har altid været genstand for vores fantasi. I middelalderen troede man at onde søuhyrer lurede i dybet. Selv i dag er vi faktisk ret uvidende om hvad der findes under overfladen. Så kom og bidrag til at afdække livet i havet, når Kunsthallen åbner dørene for at de 12-17 årige kan skabe skabe kunst og fortællinger om livet i dybet.

Udgangspunktet er kunstbogen Ved havet, som alle deltagere vil få udleveret til at arbejde med. Leder af kunsthallen Henrik Majlund Toft vil fortælle om hvordan havet er blevet oplevet gennem tiden, og vejlede i at skabe kunst og fortællinger med udgangspunkt i et havdyr, og verdensmålene 14 (livet i havet) og 16 (fred, retfærdighed og stærke institutioner).

Du kan tilmelde dig på nedenstående datoer og hvert kursus har plads til 10 deltagere. Bog og materialer vil blive udleveret ved ankomsten, og det er gratis at deltage. Deltagerne vil efterfølgende få deres kunstværk med hjem.

Tirsdag 14. juli. Kl 11-15 Onsdag 15. juli kl 09-13 Torsdag 16. juli kl 11-15 Fredag 17. juli kl 10-14

Det foregår i kunsthallens lokaler på adressen Østergade 36, 8500 Grenaa. Tilmelding sker ved henvendelse til kunsthallen på email med angivelse af dato; kunsthalmae19@gmail.com Afvent venligst endelig bekræftelse. Hvis der er spørgsmål, kan de også rettes til kunsthallen via den angivne email.

Dette er et gratis forløb der udbydes som et tilbud til børn og unge under Covid-19 puljerne. VANDVERDNER er støttet af Norddjurs Kommune.

Kunsthal for maritim æstetik er støttet af

page1image30019024

page1image30019440

Kunsthallen vil gerne give særomvisninger. Kontakt for aftale. Please contact KMÆ for special tours.Østergade 36 DK-8500 Grenaa